Nete Flindt Knudsen den 11-01-2019
    Kære forældre.
    Så er vi i gang igen – håber alle har haft et godt nytår.

Parkeringspladsen på Skt. Klemensskolen er godt brugt især om morgenen, og derfor er det vigtigt, at alle følger de anvisninger med kørselsretninger og P-båse, som vi har fået lavet på P-pladsen. HUSK at der ikke må parkeres langs den gule streg foran hallen. Se vedhæftede plan J

Man kan sætte børn af i skolebussens bås om morgenen, da skolebussen sætter børn af ved endestationen på Skt. Klemensvej indtil videre, for at lette presset på P-pladsen.

Dette betyder, at 30-40 elever skal gennem tunnelen kl. 7.50-8.00, samtidig med at skolens andre elever også skal møde.
    Vi skal derfor opfordre til, at forældre med børn der cykler til skole, lige tager en snak om at køre forsigtigt gennem tunnelen, så man ikke presser små og gående elever og forældre. Man kan godt blive utryg i den smalle tunnel, når der kommer cykler.

Skolen og skolebestyrelsen arbejder videre med skolevejen og problematikken med tunnellen, bus og meget mere.

Efter nytåret er der også lige en opfordring til at snakke med sine børn om at huske at låse deres cykler! Onsdag talte jeg alene foran skole 10 cykler der ikke var låst. Store dyrt udseende mountainbikes m.fl.

MVH
    Niels

Bente Olsen den 07-01-2019
    Kære alle.
    I perioden 14. januar til 1. februar skal der gennemføres sundhedsundersøgelser i 2., 5., 7., 8., 9., klasse. I kan læse mere om undersøgelsen i vedhæftede mail.
    vh Bente
    Bente Olsen den 07-01-2019
    Kære forældre i 2., 5., 7., 9., klasse.
    Fra d. 14. januar til d. 1. februar gennemfører Odense kommune sundhedsundersøgelse på skolerne ï Odense.
    Læs mere om undersøgelsen i vedhæftede mail.
    vh Bente